Fan vad trött jag är

Senaste tiden har jag varit väldigt lättirriterad, det humör som jag inte sett på flera år har stundvis kommit tillbaka. Jag hatar att bli arg, det tar så enormt mycket energi från mig. Men ärlig talat, är det någonting jag verkligen hatar så är det egoistiska människor. Och med det menar jag, människor som inte bryr sig om någon annan än sig själv och dessutom är så jävla pessimistiska och hatiska till ALLT. Bara drar ner andra i ens jävla svartahål av negativ energi. Jag påverkas verkligen väldigt mycket utav av andra och andras energier. 

Jag har tyvärr inte några nya bilder att bjuda på än, ska försöka fixa det. Men nu ska jag fixa lite här hemma innan jag drar iväg och jobbar! Eftersom jag inte har några bilder får ni någon bild från dhw13 (?) tror jag det är!

 Old but gold
Någon här?

Så många gånger jag skrivit och deletat, så många gånger jag tänkt skriva här igen. Men vart börjar man egentligen efter att ha haft ett uppehåll på flera år? Som ni kan se har jag raderat alla gamla inlägg, jag kände att jag behövde en nystart här på bloggen. Senaste tiden har jag tänkt väldigt mycket, bloggen har varit mitt ställe att kunna ventilera och dela med mig, utav mina känslor. Jag tror mycket av mina erfarenheter skulle kunna hjälpa andra, få andra i samma sits jag är eller har varit i att känna att de ej är ensamma.